Evadare

Uneori simt nevoia sa evadez, sa fug, sa dispar. Nimic nu e mai placut decat sa stai sub cerul instelat intr-o noapte racoroasa de vara. Undeva departe de oras sub un cer senin si plin de stele. Doar sa stai intins pe spate si sa nu te gandesti la nimic. O liniste profunda. Doar cantecul greierilor sau cate o cucuvea sa perturbe acesta liniste.

O stea cazatoare. Se zice ca daca iti pui o dorinta acesta se va indeplini. Insa in acelasi timp si cineva cunoscut va pleca de pe acesta lume. La mine chiar functioneaza. Cel putin pana acum in maxim un an de zile s-au indeplinit dorintele. Este la fel de adevarat ca mi-am pus dorinte realizabile si ca s-au indeplinit uneori cu pierderea unor persoane apropiate. Dar poate totul este doar o coincidenta.

M-a furat valul… As pleca chiar acum de unul singur. Sa pun strictul necesar in masina si sa plec. Sa iau masa in fiecare zi cu persoane complet straine, sa le aud povestea: batrani trecuti prin viata, tineri care habar n-au pe ce lume traiesc, familii cu copii… Sa stau zeci de minute sa privesc un tablou sau o statuie. Sa evadez cu trupul dar mai ales cu mintea.IMG_2161

Anunțuri

Ai ceva de zis?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s